Mireille regelt het gewoon!

 

Vanaf 1990 werk ik in Amsterdam in de evenementenbranche.
Een greep uit de talloze evenementen die ik, samen met mijn collega's heb, mogen organiseren.

Bedrijfsjubileum

Van Bollenschuur tot feestlocatie. De eigen hal van Florex B.V. hebben we omgebouwd tot diner locatie voor 60 gasten én feestlocatie voor 250 gasten. Zo bijzonder hoe je een relatief sfeerloze schuur kan omtoveren tot gezellig feestlocatie!

Internationaal bedrijfsuitje

Puzzeltocht én diner voor 250 gasten voor managers vanuit heel de wereld. In groepjes van 10 gingen de gasten al puzzelend door Amsterdam. Een goede manier om een indruk te krijgen van Amsterdam en haar geschiedenis. Vervolgens een super diner in een gezellige locatie.

Hotel en activiteit in Amsterdam

Een gezelschap van 70 gasten overwoog te gaan logeren rond Schiphol. We hebben echter een mooi hotel in het centrum gevonden, waar de boot voor het avondprogramma nagenoeg voor de deur kon komen. Ook het restaurant lag aan de Amsterdamse grachten en op loopafstand van het hotel. Zo heeft de groep een heerlijke avond gehad en de sfeer van Amsterdam in één avond goed kunnen proeven.

Lunchen op een boot

Voor 200 Duitse gasten hebben we een boottocht op 4 verschillende schepen georganiseerd, met dezelfde Hollandse lunch voor iedereen. Na de boottocht stonden de gidsen klaar om de gasten mee te nemen voor een wandeling door Amsterdam. Er werden 4 verschillende thema-wandelingen aangeboden waaruit de gasten konden kiezen.

Zeilen of vissen

Een dag varen in Amsterdam, een weekend varen vanuit Enkhuizen, Hoorn, Volendam, Medemblik of een dagje sportvissen vanuit Den Oever.

Verenigingsdag in het Zuiderzeemuseum

Voor 100 leden van een vereniging mocht ik een vergaderruimte, lunch en rondleiding door het museum regelen.

Culinaire Wandeling

Kleine of grote groepen gaan, onder leiding van een ervaren gids, op stap in Amsterdam. Tijdens de wandeling worden leuke restaurants bezocht, maar ook gezellige cafés behoren tot de mogelijkheden. We hebben deze wandeling zelfs voor 220 gasten mogen organiseren, maar ook voor 10 gasten is het een ontzettend leuk arrangement.

Duizenden vaartochten in Amsterdam

Letterlijk duizenden vaartochten in Amsterdam en omgeving hebben we georganiseerd en organiseren we nog steeds. Veelal voor luxe, zakelijke gezelschappen, geheel naar wens samengesteld. Met een bitterbal of luxe diner werkelijk alles is mogelijk. We zoeken altijd de boot die het beste bij uw gezelschap past. Of het nu voor 10 of voor 500 gasten is.

Vervoer door Amsterdam

Voor 170 Europese managers mochten we het luxe vervoer per schip
van het hotel naar het restaurant regelen gedurende 2 dagen.

Kok op locatie

T.g.v .de 16e verjaardag van dochter heeft onze kok een heerlijke sweet sixteen brunch georganiseerd bij de gasten thuis.

25 jarig huwelijksfeest

Deze gasten wilden hun trouwdag 25 jaar later nog eens beleven. Zo mochten wij de ontvangst in het Amstel Hotel met bruidstaart regelen, de vaartocht en het 6 gangen diner (door onze eigen kok) in een prachtige zaal van het Scheepvaartmuseum mét uitzicht op het VOC schip.

Bijzondere vergaderlocaties

Een mooi driedaags programma met ruimtes voor vergaderingen, een gezellig en informeel avondprogramma en hotel en dat allemaal op loopafstand van elkaar.

label-I-amsterdam-rood-wit-boven

Het komt wel goed!

 

Indien gewenst, is iemand van het team aanwezig op locatie om alles in goede banen te leiden. Wanneer er logistiek veel moet gebeuren, zoals bij het volledig ombouwen van een bestaande locatie, begrijpen we dat het fijn is om een vast aanspreekpunt te hebben.

 

Marvellous Meetings & Events geeft u graag een vertrouwd gevoel.