Mireille regelt het gewoon!

Veel gestelde vragen

Organiseer je alleen maar events in Amsterdam?

In Amsterdam ligt wel mijn know how, omdat ik er al werk sinds 1990. Voor andere steden/locatie maak ik echter graag gebruik van mijn netwerk en regelen zit in mijn bloed dus dat kan eventueel ook buiten Amsterdam.

Doe je alleen maar luxe arrangementen?

Zeker niet. Het hoeft niet altijd luxe, maar zeker wel van goede kwaliteit. De ene ‘bitterbal’ is bijvoorbeeld de andere niet. Kwaliteit is absoluut belangrijk en dan moet zich uiten in het complete programma. Het moet van A tot Z tot in de puntjes geregeld zijn en aan alles moet gedacht zijn.

Heb je ook goedkope standaardarrangementen all inclusive?

Nee, ik organiseer alles op maat. Niet persé duur, maar wel op maat gemaakt en helemaal aangepast aan jullie wensen. Ik kan bijvoorbeeld geen complete dag uit organiseren met alles erop en eraan voor € 50,00, dat is niet mijn specialiteit.

Werk je ook voor particuliere gezelschappen of alleen corporate klanten?

Ik werk voornamelijk voor corporate klanten, maar ik werk ook voor particuliere gezelschappen die het er voor over hebben om hun event goed te laten organiseren en er zelf zorgeloos van willen genieten.

Organiseer je ook vrijgezellenfeesten?

Nee ik organiseer geen vrijgezellenfeesten.

Wat zijn de extra kosten als we alles via jou regelen?

Soms reken ik een organisatie fee, soms is dat door commissie niet nodig. Het is altijd duidelijk op de offerte wat de kosten zijn. Na ontvangst van de offerte kun je kiezen of je wel of niet met mij in zee gaat.

label-I-amsterdam-rood-wit-boven

Het komt wel goed!

 

Indien gewenst, is iemand van het team aanwezig op locatie om alles in goede banen te leiden. Wanneer er logistiek veel moet gebeuren, zoals bij het volledig ombouwen van een bestaande locatie, begrijpen we dat het fijn is om een vast aanspreekpunt te hebben.

 

Marvellous Meetings & Events geeft u graag een vertrouwd gevoel.