Mireille regelt het gewoon!

Meetings

 

Een meeting speelt zich natuurlijk vooral ‘binnenskamers’ af, maar hoe de ruimtes ingericht zijn, wat  voor uitstraling en uitzicht de ruimte en het gebouw heeft maakt naar ons idee een groot verschil.

Soms is bereikbaarheid van grootste belang, maar vaak is de intimiteit of het wow effect van een locatie vele malen belangrijker. Toch moet de locatie wel de passen bij de missie en visie van het bedrijf. Is de setting informeel of juist formeel, mag het luxe of is eenvoud of duurzaamheid belangrijk?

En wat zijn de plannen voor na de meeting? Een mooi afsluitend diner met taxiservice voor al uw gasten, de mogelijkheid om de stad te ontdekken en zelf terug te wandelen naar het hotel of een ontspannen samenzijn in een cocktailbar.

Geen meeting is hetzelfde en daarom stellen we het programma helemaal op maat voor u samen, bezoeken of testen we alle locaties en houden rekening houdend met uw budget.

mirelle-eventplanner-in-amsterdam

Corporate meetings

 

Met name op het gebied van zakelijke evenementen, zijn wij uw oren en ogen in Amsterdam. Corporate meetings waren nog nooit zo leuk om te regelen! Heeft het management weer eens een last-minute verzoek? Wij bieden u een eerlijk advies, desgewenst met een passend alternatief op de originele aanvraag.

Total event management

 

Wij stellen ons dagelijks beschikbaar om u te ondersteunen bij het organiseren van meetings en events. Hierbij nemen wij alle verantwoordelijkheid over en zorgen we voor total event management. Van het maken van restaurantreserveringen, tot het boeken van bijzondere vergaderlocaties of hotelkamers, en het afhandelen van de betalingen. Hoewel we zelf natuurlijk creatief genoeg zijn, vinden we het ook erg leuk om uw eigen wensen en ideeën in een concept te verwerken. Geeft u liever alles uit handen? Dan kunt u natuurlijk ook op ons vertrouwen.

icon-muzieknootjes

Als sinds de jaren ’90 ben ik ‘kind aan huis’ bij het Amstel Hotel. Het is de thuishaven van onze salonschepen. Het hotel heeft een speciaal plekje in mijn hart en ik neem u er ook graag een keer mee naar toe. Zoekt u iets in een heel andere sfeer? Ik ken heel veel hotels uit eigen ervaring en alle locaties die ik niet goed genoeg ken, die bezoek ik speciaal voor u.

bedrijfsevenemten-planner-in-amsterdam
label-I-amsterdam-rood-wit-boven

Het komt wel goed!

 

Indien gewenst, is iemand van het team aanwezig op locatie om alles in goede banen te leiden. Wanneer er logistiek veel moet gebeuren, zoals bij het volledig ombouwen van een bestaande locatie, begrijpen we dat het fijn is om een vast aanspreekpunt te hebben.

 

Marvellous Meetings & Events geeft u graag een vertrouwd gevoel.