Mireille regelt het gewoon!

 

Een greep uit reacties van mijn klanten:

Als Directeur van InterContinental Amstel Amsterdam

Als Directeur van InterContinental Amstel Amsterdam heb ik bijna 7 jaar intensief met Mireille mogen werken, m.n. in combinatie met Classic Boat Tours.

Het was voor mij altijd een heerlijke zekerheid om Mireille in te schakelen: voor hele verschillende gasten cq opdrachtgevers, met hele uiteenlopende wensen wist ze altijd exact het juiste te offreren, is ze meer dan betrouwbaar, erg professioneel en ook nog heel prettig! Vanuit de gasten/opdrachtgevers veel complimenten over Mireille’s organisatie mogen ontvangen.

Mireille, veel dank en ik blijf je benaderen voor groepen!

Anita Bos

Management team

“Voor een uitje met het Management Team en hun partners regelmatig contact gehad met Mireille. Geen moeite was haar teveel en zij dacht tot in detail met ons mee om alles perfect te organiseren. Voor een volgende keer boeken wij zeker weer een arrangement bij haar! Holland Casino Amsterdam-West”.

Team building with 250 guests

“Marvellous Meetings & Events organized a team building and a dinner in Amsterdam for 250 guests of our company. All the attendees appreciated a lot the treasure hunt through Amsterdam as well as the dinner organized in a restaurant right in the center of in the city and only 5mn walk from our hotel. The relationship with Mireille was smooth and easy and very professional. Everything went well and we were very happy about the outcome. I strongly recommend this agency to organize your event in Amsterdam”.

label-I-amsterdam-rood-wit-boven

Het komt wel goed!

 

Indien gewenst, is iemand van het team aanwezig op locatie om alles in goede banen te leiden. Wanneer er logistiek veel moet gebeuren, zoals bij het volledig ombouwen van een bestaande locatie, begrijpen we dat het fijn is om een vast aanspreekpunt te hebben.

 

Marvellous Meetings & Events geeft u graag een vertrouwd gevoel.