Mireille regelt het gewoon!

 

Onze werkwijze

 

U bent aan het oriënteren voor een mooi programma voor uw belangrijke groep. Misschien heeft u een deel van het programma al geregeld of zoekt u hulp bij de organisatie van het complete programma? Ik help u graag!

Hoe werkt het?

U maakt uw wensen bekend. Geeft globaal aan wat de reden en het doel is van het programma, wat voor soort gezelschap het betreft, wat voor soort programma u in gedachten heeft en eventueel uw budget is.

Kosten?

Ik werk graag op een open en eerlijke manier. Communiceer de werkelijke kosten van arrangementen, restaurants etc. Ik reken dan voor het regelen en de financiële afhandeling een organisatie fee over het hele programma. Deze maak ik vooraf bekend bij het uitbrengen van de offerte.

Soms ontvang ik commissie en is een extra toeslag niet nodig, ook dit maak ik duidelijk bij het ontvangen van de offerte.

Wilt u dat ik ter plaatse aanwezig ben? Dan kan het zijn dat ik daar een uurtarief voor reken, maar dat hangt helemaal af van het geboekte programma. Ook hierover zal ik u tijdig informeren.

label-I-amsterdam-rood-wit-boven

Het komt wel goed!

 

Indien gewenst, is iemand van het team aanwezig op locatie om alles in goede banen te leiden. Wanneer er logistiek veel moet gebeuren, zoals bij het volledig ombouwen van een bestaande locatie, begrijpen we dat het fijn is om een vast aanspreekpunt te hebben.

 

Marvellous Meetings & Events geeft u graag een vertrouwd gevoel.